Over Loyal Heart Coaching

Samen op avontuur

Een beetje hulp is nooit weg

Soms loop je vast. Er gebeurt iets heftigs en je ziet het licht aan het einde van de tunnel niet meer duidelijk. In je persoonlijke leven, in je relatie of op je werk en misschien komt het wel allemaal samen.

Dat is vervelend, maar ook hét moment om met jezelf aan de slag te gaan en maximaal gebruik te maken van dit moment zodat je ervan kunt groeien. Dat kun je alleen doen, maar het kan fijn en zinnig zijn om dat samen te doen.

Vaak zit je zelf te dicht op het issue, kun je een ander perspectief goed gebruiken of heb je een gestructureerde methode en tips en advies uit de praktijk nodig om zo effectief mogelijk stappen te maken.

Daar help ik je graag bij.

Samen kijken we waar je vastloopt en zoeken we naar manieren om weer ruimte te creëren voor jezelf. We ontdekken tijdens onze sessies welke manier het beste bij jou past, zodat je echt concrete stappen kunt zetten op weg naar meer lucht.

Daarin ben jij zelf natuurlijk de belangrijkste factor: jij moet het doen. Mijn begeleiding is er zodat je rugzak gevuld wordt met tools, tips, advies, brede ervaring, een andere kijk op jouw uitdagingen en soms een plek om even je frustratie een plek te geven.

Kortom: we gaan samen op avontuur en jij navigeert.

Dus blijf niet zitten op de bank (met een bak ijs). Pak jezelf beet en zet vandaag de eerste stap. Ik ga graag met je op reis.