Tarot

Inzicht

Met de kaarten

Tarot is een hele goede manier om tot de kern van issues te komen. Het biedt inzichten die met andere methodes soms lastiger te ontdekken zijn.

Maar tarot spreekt niet iedereen aan en dat is natuurlijk prima. Lijkt het jou interessant en zinnig om coaching en tarot te combineren? Dan is dat mogelijk.

Ik leg inmiddels meer dan 20 jaar tarot. Eerst enkel voor mezelf, later ook voor anderen. Toen ik besloot om Loyal Heart Coaching neer te zetten, wilde ik de mogelijkheid om daar tarot bij te gebruiken zeker niet laten liggen.

De tarot beeldt de levensloop van de mens uit, middels archetypes. De gelaagdheid van de kaartbetekenissen helpt je om tot diepere lagen van issues te komen.

Ben je al bekend met tarot of wil je juist ontdekken welke rol de kaarten voor jou kunnen spelen? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Combi of apart

Je kunt bij Loyal Heart Coaching een traject aangaan waarbij we tarot en coaching combineren. Wil je liever alleen een reading laten doen, dan is dat ook mogelijk.

Maak nu een afspraak voor een tarot reading:

30 minuten – 40 euro

Een kortere reading waarbij we inzoomen op één issue

60 minuten – 70 euro

Een uitgebreide reading waarbij we breder in kunnen gaan op een specifiek issue, maar ook meerdere vragen kunnen oppakken.

Combinatie coaching met tarot - 75 euro per uur

We gebruiken de kaarten waar nodig tijdens de reguliere coachingssessie(s).