Testimonials

Carmen Alatorre
Carmen Alatorre
I was very impressed with Xaviera’s tarot reading. She has a great talent for interpreting abstract messages and articulating them in a way that made a lot of sense for my particular situation. All of this online! Her level of care, connection and knowledge resonated a lot for me. If you’re looking for a thorough tarot session with some coaching elements, Xaviera is your gal!
Samira
Samira ZZP'er
Dankzij de nuchtere en humorvolle benadering van Xaviera, ging ik openstaan voor tarot. Ze weet op een heldere manier uitleg te geven. De sessie heeft me veel inzichten gegeven in mijn blokkade en wat ik eraan kan doen om hiervan af te komen. Het is ontzettend fijn dat ze hierin realistisch blijft. Dus als je nieuwsgierig bent naar tarot en wat antwoorden wil op levensvragen, maar niet van spiritueel gewauwel houdt, moet je bij Xaviera zijn!
Anoniem
Anoniem
Vanmiddag een Tarot Reading van Xaviera mogen ontvangen. Ik was heel blij met mijn reading dat ik er zelfs emotioneel van werd. Alles resoneert, zo mooi dat ‘t me heeft geraakt. Dankjewel lieve Xaviera. Dit zal niet de laatste keer zijn😘
Anoniem
Anoniem
Lieve Xaviera, Ik wil je graag bedanken voor de mooie kaartenleggingen. Je hebt de hele situatie perfect aangevoeld, alles wat je in de kaarten hebt gezien, klopt als een bus en ik kon me er helemaal in vinden. Het waren bevestigingen voor mij en ik ben zo blij dat jij de situatie zo goed kunt omschrijven. Door jouw waarnemingen heb ik een stuk kracht en positiviteit gekregen. Ontzettend bedankt voor het hele fijne en mooie gesprek wat ik met je hebt gehad. Ik zal je zeker in de toekomst raadplegen en ik raad iederen om jou te consulteren. Hartelijke groeten
Anoniem
Anoniem
Gisteren een kaartlegging gedaan bij Xaviera. Heel veel aan gehad! Bij alles wat er gezegd werd herkende ik mezelf. Alsof ik van een afstandje naar mijzelf keek. Het is dan ook fijn dat het bevestigd wordt en kan ik de punten die naar boven kwamen gaan aanpakken. Heel veel dingen kun je nu eenmaal niet alleen doen. Daarvoor voor heel veel dank Xaviera.
en_USEnglish
en_USEnglish